Nu toata lumea experimenteaza asa ceva. Eu am patit de cateva ori si a fost si cu halucinatii auditive si vizuale deci as avea motiv sa fiu speriata dar uite ca nu sunt. Si mi se intampla doar cand ma cul foarte obosita sau foarte stresata/speriata. Daca mergi la somn linistit fii sigur ca nu patesti nimic. Si nu e asa mare tragedie. Daca e sa se intample, o sa ai cateva secunde in care nu poti sa te misti si apoi trece si uiti
Sper sa ma liniștesc cumva. Mulțumesc mult pentru sfat!
Înainte de culcare ia un Optisomn. Este un supliment alimentar care te ajută să dormi mai bine.
Nu ai de ce săte temi de ceva pe care ai văzut pe Tiktok fiindcă asta nu înseamnă că țise va întâmplă și ție. Dacă consideri că nu poți săte liniștești în privința asta mergi la medicul tău de familie să-ți dea o trimitere la un psiholog să afli cauza frici tale.
Depinde ce tampenii ai auzit despre paralizia in somn.
Eu le numesc vise lucide sau calatorii astrale. Trebuie doar sa ramai constient in momentul cand treci de la starea de veghe la somn, unii raman blocati din cauza fricii si o numesc paralizie, eu astept si trec in vis constient, stiu ca visez si ma observ, si sa fac diferite chestii.
Nu este nimic extraordinar.
Cu cât te gândești mai mult, cu atât îți induci mai mult aceasta stare. Nu te mai gândi la ea. Continua să spui tatăl nostru înainte de culcare și dormi. Paralizia, dacă e sa se întâmple se întâmplă. Nu e atât de îngrozitoare pe cât pare. Și decât să te iei după prostiile de pe Tiktok, mai bine te documentezi despre ce înseamnă paralizia, cum se manifesta, cum poti ieși din acea stare, ca atunci când se întâmplă să știi ce ai de făcut.
Buna,nu ai de ce să-ți fie frică, problema asta se întâmplă rar, dar te știi fara nici o problema nu ai de ce sa te stresezi, fi puternică
De asemenea, țin sa menționez ca dorm 7-9 ore, pe întuneric cu geamul deschis. Adorm cu televizorul deschis caci nu pot sa adorm daca e prea liniște. Mai adormeam cu telefonul langa cap insa am sa incerc sa nu mai adorm asa. Apropo, acum ceva timp am avut un fel de "cadere" in somn. Nu cred ca era paralizie pentru ca nu îmi aduc aminte nimic. Am mai fost prin spitale si am facut niste EGG-uri. Au spus ca eu nu ma odihnesc bine pe durata somnului
Nu mai sta ore târzi pe tiktokul ăla fiindcă îți poți avea probleme cu vederea și cu sănătatea ta în multe privințe. Pe acel tiktok sănt și oamenii care au probleme mintale care fac orice pentru banii si vă îndeamnă învață la multe prosti și minciuni în mare parte pe tiktokul ăla nu ai ce sa înveți bun și sănătos pentru viața ta.
Vlalslsl întreabă: