anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de ceva timp cam 1an m-am lovit la degetul mic de la mana pe moment nu am dat importanta dar in timp degetul meu sa strambat acum am degetul stramb credeti ca mai este vreo sansa ca degetul meu sa revina normal eu cred ca e rupt tendonu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam greu sa mai faci ceva, avand in vedere ca a trecut 1 an dar se poate.Cu putina suferinta din partea ta.Cu o mica operatie se rezolva.La un medic ortoped.

| XxAnonimuXx a răspuns:

Se poate stai linistit du-te la un medic

| xRelax14 a răspuns:

Prietene, si eu am avut metacarpian V rupt, osu de sub degetu mic ...sa zic asa, singura sansa, si nu vreau sa te sperii, e operatia, eu am stat cu o tija acolo sa stee drept, si m-am dus dupa o saptamana, la tine cred, nu e sigur, am auzit o metoda ca il ia si-l sfarama, prin operati stai linistit! Du-te la un control, daca nu o sa tragi toata viata, sper ca ti-am fost de folos si nu te-am speriat sau descurajat! Bafta!