| soricelulRulz a întrebat:

de ceva timp imim este somn mereu si as manca incontinuu, niste prieteni au spus ca este din cauza stresului, luna viitoare am examenele si recunosc sunt destul de speriata, asta sa fie oare cauza?
Si inca o chestie mi-au aparut cearcane desi dorm in medie 7-8 ore pe noapte, cum pot scapa de ele?
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Da,stresul este vinovat de foarte multe probleme. Tu dormi, dar somnul ati este agitat si de asta nu te poti odihni.Seara,anainte de a te culca bea ceai, infuzie din ceai de valeriana amestecat cu paducel frunze, fara zahar, miere, o cana de 200g. Cearcanele pot apare din cauza oboselii, dar, daca te doare in partea dreapta(colicistul) si acesta pot provoca cearcane. Bafta la examene!

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Zeama de tarate,indicata in stari de oboseala prelungita, surmenaj, perioade de examene, diverse boli, refacerea generala a organismului:7 linguri tarate se lasa peste noapte intr-un litru apa. Apoi se strecoara printr-un tifon, zeama rezultata este foarte bogata in vitamine din complexul B.Se bea in cursul unei zile.Se poate adauga suc lamaie si miere.

| DanDenisă a răspuns:

Pana la urma, asta e, te streseaza examenele. Eu le-am dat acum un an si nu am avut probleme, deoarece am invatat cat pentru 8 ani in ultima luna. Asta iti recomant. Ordoneaza`ti timpul : cat pentru exersare, cat pentru somn si cat pentru mancare si distractie. Apropo, nu sunt grele examenele, le treci mai usor decat o teza sau lucrare oh go on. Bafta multa!

| adych a răspuns:

Da este posibil sa fie din cauza stresului sau o usoara anemie. Sfatul meu este sa consumi cat mai multe fructe si legume, iar in paralel sa iti iei un tup de multivitamine efervescente de la farmacie, ajuta foarte mult. Mult noroc la examene. big grin