Du-te sa iti ia o proba de secretie ca sa vada ce ai exact si sa iti dea un tratament eficace si corect.
Ce ai luat tu e mai mult pentru preventie, am luat si eu 2 doze din acel medicament cand am urmat un tratament cu antibiotice dar eu am luat pentru a proteja flora sa nu fac candidoza [ nu am avut niciodata dar nici nu imi doresc ].
Spune-i medicului tot ce te deranjeaza, posibil sa ai si o infectie urinara daca ai usturimi la contact si netratata la timp nu prea e de bine. Nu te mai trata singura mai ales cand e vorba de pasarica ta
Sa mergi la un doctor, el sigur o sa gaseasca tratamentul potrivit, Spune i tot ce ai pe suflet
Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a Flucoric, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a Flucoric, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.