| Ellzzz a întrebat:

De ceva timp m-am capatat cu o candida care apare de mai multe ori pe an, mai mult de 4 ori. De fiecare data iau o pastila care cred ca actioneaza ca un antibiotic, Flucoric.Acum o saptamana iar a aparut,avand simptomele specifice (usturime,mancarime,secretie alba branzoasa dar care nu miroase),am luat pastila insa la contactul sexual apare ca o senzatie de arsura/usturime. Nu stiu ce sa fac sa scap odata de ea,ma confrunt cu problema asta cred ca mai bine de doi ani si indiferent ce as face sa o opresc din a mai aparea, ea tot continua sa o faca. Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

La un medic ai fost?

| Ellzzz explică (pentru alina2k18):

Mama este asistenta si m-a sfatuit sa iau acest medicament mentionat mai sus. De mers la un ginecolog, nu, insa am de gand

| alina2k18 a răspuns (pentru Ellzzz):

Du-te sa iti ia o proba de secretie ca sa vada ce ai exact si sa iti dea un tratament eficace si corect.
Ce ai luat tu e mai mult pentru preventie, am luat si eu 2 doze din acel medicament cand am urmat un tratament cu antibiotice dar eu am luat pentru a proteja flora sa nu fac candidoza [ nu am avut niciodata dar nici nu imi doresc ].
Spune-i medicului tot ce te deranjeaza, posibil sa ai si o infectie urinara daca ai usturimi la contact si netratata la timp nu prea e de bine. Nu te mai trata singura mai ales cand e vorba de pasarica tawinking

| Username272 a răspuns:

Sa mergi la un doctor, el sigur o sa gaseasca tratamentul potrivit, Spune i tot ce ai pe suflet

| IRINACRETU a răspuns:

Bună ziua, numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a Flucoric, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

| IRINACRETU a răspuns:

Numele meu este Irina și vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a Flucoric, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.