Am o prietena pe care o dor sani inainte sa fie pe rosu. pai cel mai bine du-te la un medic. nu iti fie rusine la oricine ii se poate intampla. cumparati un ulei de masaj sau ceva crema pentru dureri si fa-ti un masaj in fiecare seara s-ar putea sa treaca. atentie insa ca si la femeile gravide incep durerile de san, sper sa nu fi. si cand dormi puneti o pernita sub sani da ar fi indicat sa lasi deoparte sutienu. porti bustiera sau nimic
Pai depinde de varsta daca de abia incep sa iti creasca asta nu e o problema asa se mai intampla la toate fetele se intampla
si ca tot ai mentionat de bustiera nu e rau sa porti una
daca ai auzit mituri precum ca muschii se lasa nu e adevarat
si era sa uit nu poti sa iti faci pieptul sa nu te mai doara durerea o sa dispara
bye bye:X
Si pe mine ma dor dar eu am 12 ani depinde cati ani ai tu! daca ai intre 11, 12, 13 sau 14 ani este normal sa te doara! pentru ca sunt in perioada de crestere.ar trebui sa nu mai dormi pe burta:X:X
fundita? plizzz
Nu e bine nici cu bustiera.trebuie sa stai cateva zice fara sutien si cu bluze cat mai largi.si o sa iti treaca am patit-o si eu. funda?
Eu dorm pe burta si nu ma dor sanii decat cu cateva zile inainte de menstruatie. si nu-s plata. du-te la un medic si vezi cauza.
Buna! Nu sunt ginecolog asa ca te sfatuiesc sa te duci sa faci un control la medicul ginecolog! nu este de joaca. Bustiera nu are cu ce sa te ajute. Daca imi asculti sfatul o sa fie bine. Daca vrei sa incerci cu bustiera, o sa se agraveze, si o sa fie mai grav ca acum.