| yoyoo a întrebat:

De ceva timp ma doare capulstraight face si mai exact fruntea.Nu stiu de ce, poate pentru ca stau prea mult la pcstraight face. As vrea si eu un masaj ceva, nu stiu. Dar deocamdata nu as vrea sa ajung la doctor.Multumesc celor care ma ajuta!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Georgiana145 a răspuns:

Pe mine, cand ma doare capul, bag mainile pana la coate in apa rece si imi trece.happy Sau poti face un masaj circular la tample si in zona arcadeihappy sper sa scapi de durere :*

| LiaLiuta a răspuns:

Buna. Durerile de cap se pot trage de la statul in fata calculatorului deoarece iti obosesc ochii cum spuneai si tu, dar pot fi cauzate si in cazul in care fumezi, sau ai fumat mai mult decat de obicei in ultima vreme, daca ai dormit noaptea cu geamul deschis. Incearca sa bei o cana de cafea dimineata deoarece mareste vasele de sange, iar daca asta nu merge incearca nurofen forte sau puls si durerea dispare. Daca nici asta nu ajuta consulta medicul dar ai grija la cine mergi sad Multa sanatate!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să nu ai sinuzită. Evită statul prelungit la pc deoarece durerea poate veni şi la ochii obosiţi care necesită ochelari de protecţie/vedere.
Pa, pa.

| Amelia_5771 a răspuns:

Poate ai migrenă sau ţi s-a ridicat tensiunea arterială. Chiar dacă nu doreşti, trebuie să vizitezi doctorul ca să stabilească un diagnostic cât mai exact. Dacă nu vei vizita doctorul se va agrava şi vei suporta consecinţe grave. Nu uita ce scrie aici : " Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament. "
Îţi doresc sănătate multă!

| girls_9639 a răspuns:

Ai incercat sa iei algocalmin sau alte medicamente pentru calmare?

| marrr a răspuns:

Cum a zis Legiuitoarea, poate fi sinuzita. Deasupra si dedesubtul sprancenelor apasa usor cu degetele, iar daca simti ca te doare poate fi o afectiune a sinusurilor si trebuie sa te duci la medicul de familie sa-ti faca trimitere la un cabinet ORL.

| Catalinna a răspuns:

Pff stiu km e
poate ai sinuzita.
nu sta mult l Pc,
insolatie daca ai stat prea mult l soare,
d la tensiune,
sunt mai multe chestii dar du-te la doctor poate nu ai nimic grav.