anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! De ceva timp ma doare sanul stang, iar menstruatia e neregulata, de o luna si ceva nu mi-a venit deloc. Asa se intampla tot timpul. Imi vine rar, iar cand imi vine, dureaza doua saptamani. Am 18 ani si sunt inca virgina. Este ceva in neregula? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Mergi la urgență la maternitate și cere ajutorul. Sau caută o doamnă doctor ginecolog.
Nu sunt bune durerile, neregularitatea menstruației.
Dar, doar un doctor poate da un verdict și tratament corect.

| Zuzu1991 a răspuns:

ESTE ceva in neregula, trebuie neaparat sa mergi la ginecolog, e clar ca ai o problema, si numai un ginecolog isi poate da seama

| Elena2375 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Ma gandesc ca e o simpla dereglare hormonala, mie mama imi spune ca e perfect normal. Oricum, o sa merg la consult.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Elena2375):

Posibil, dar, vrei sa risti?
pentru ce? ca e prea mare deranjul sa mergi la medic?

| Elena2375 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Mamica, am zis ca merg la consult. Aici am pus o intrebare sa ma informez preventiv.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Elena2375):

/hug... succes, iti doresc sa ai o chestie care se rezolva cu o pastila naturista fara efecte adversewinking