anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! De ceva timp mă ințeapă urechea dreapta si capul, am vrut sa ma duc la doctor desi am anulat de multe ori din cauza ca sambata-duminica nu lucreaza iar in timpul saptamanii am liceul. Stie cineva ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

PS: si nu mai asculta pe la usi, pe gaura cheii. laughing
PPS: sa-ti dea trimitere la ORL-ist, presupun ca la medicul de familie te duci...

5 răspunsuri:
| hamhamlasalatra a răspuns:

Vezi ca ti pica urechea

| SharpEagle a răspuns:

Du-te in timpul saptamanii si spune-i sa-ti dea si scutire medicala pe ziua respectiva. Eventual anunta inainte si la liceu ca vei lipsi din motive medicale. Posibil sa ai o otita.

| Yxha12 a răspuns (pentru hamhamlasalatra):

Si de aia nu pun eu mereu intrebari aici! Ti se pare ceva amuzant s-au un amuzament cand cineva are o problema de sanatate? Doamme fereste ai grija să nu-ti cada tie creierul! Ca nici mult nu mai arehee hee))))

| mi25 a răspuns:

Adevaratul caracter al omului apare in anonimat. Ti se potriveste raspunsul dat de Yxha12 pentru hamhamlasalatra.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii orice, de la o infectie banala in ureche, pana la tumoare pe creier.
Te sfatuiesc sa-ti faci programare intr-o dimineata devreme, ca sa nu lipsesti decat prima ora de la liceu si sa mergi la un ORL-ist ca sa-ti faca investigatii medicale.
Sanatate multa!