| CinevaAnonimă a întrebat:

De ceva timp tot am ameteli si greturi. Ma trezesc pe timpul noptii din cauza ca nu am aer. Candva organismul meu nu suporta zaharul, dar acum mereu mi-e pofta de zahar. Nu de alte dulciuri, ci in special de zahar. La fel, candva nu suportam sa stau la soare prea mult, iar acum nu ma deranjeaza defel. Familia si prietenii imi spun ca am slabit mult, cu toate ca nu am fost grasa. Am inceput sa fiu mereu alba pe fata si chestia asta a observat-o si asistenta medicala a scolii. Petrec mult timp in pat, chiar daca afara este ziua. Mentionez ca am 13 ani, mananc suficient pentru varsta mea si nu sunt la menstruatie. Ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RalucaAime a răspuns:

Probabil nu te hranesti si nu te hidratezi destul. Ametelile pot aparea pentru ca nu bei apa, poate pentru ca esti anemica. Incearca sa consumi multe lichde, mananca multe fructe, iar daca nu ai pofta de mancare, incearca sa mananci in cantitati reduse si dese. Iti recomand sa mergi la medicul de familie sa iti dea un set de analize. Multa sanatate!