Daca ai probleme cu maseaua de minte scoate.o, e foarte periculoasa, puroiul, infectia poate urca la cap si caput, poti sa si mori, cunosc o persoana care a avut probleme cu maseaua de minte si a murit si chiar daca e masea obisnuita sfatul meu e acelasi, gandeste/te, iti da tretament, il iei, iti trece 2, 3 luni, stai fara sa observi in curent si dupa aceea te tavalesti pe jos de durere si o sa potolesti durerea cu pastile dar o poti lua oricand de la capat cu durerea, o sa te chinuiesti cu ea, sfatl meu e sa o scoti!
Cica e posibil sa poata sa o trateze, dar am auzit ca e foarte dureros si nu e sigur 100% ca va reusi. Asa zic si eu: sa o scot. Multumesc pentru sfat!
La scoatere nu va fi dureros pentru ca o sa.ti faca anestezie, dar mai bine simti acum o intepatura de ac decat sa te chinuiesti cu ea toata viata si cu dureri severe, eu stiu de la tatal meu, uneori plangea de durere
Stiu.o intepatura acolo nu e mare lucru. Mai bine decat sa imi faca drenaj, incizie. E mai bine asa.
Sincer..Mai bine scoate-o. Nu o sa te mai doara.Dar daca vei lua tratament te va mai durea ceva timp pana isi va face efectul pastilele.
anonim_4396 întreabă: