Asa e, e greu sa găsești cauza,.
Hipoglicemia cât ține?
Dar migrena cât tine?
Eu când încerc sa ma concentrez pe o anumita situație, amețesc și am stare de confuzie.
Netratata pot tine destul cat sa te chinuie.nu avem medici buni care sa îți găsească ușor cauza sunt prost pregătiți. Dar jumate din simptomele tale se trag de la anxietate deci ai probleme psihice când crești puțin mai mare te aștept la un juice îmi ești simpatica
La lipsa de calciu ai asa simptome de confuzie și dezorientare? Deoarece o migrena nu cred ca e, ca nu ma doare capul.
Nu m-a durut capul nici de la începutul simptomelor
De la lipsa de minerale... Cred că ai tulburare de echilibru ceva probleme cu urechea interna. Sau ce am menționat mai sus. Mai faci lăbuță?
Nu, nu mai fac lăbuță , și eu cred ca e ceva lipsa de vitamine sau minerale, cu urechea interna nu am. Mersi de susținere :*
Pai nu ai de unde să știi că nu ai până nu îți confirma un medic. Așa zuceam și eu că nu am tinitus și uite că l-am făcut nu mai scap de el. De obicei problemele de echilibru ameteala provine din cauza unor probleme cu urechea. sper sa nu ai, ei zic sa mai vizitezi și alți medici sa nu pui întrebări pe TPU că aici nu sunt medici
Și tu la fel. O sa iau niște multivitamine și minerale sa vad cum ma simt. Mulțumesc de raspunsuri.
Buna, aceste simptome am eu in. prezent, cum ti au trecut?
Vlalslsl întreabă: