Uleiul de masline este cel mai bun remediu naturist pentru parul uscat.Il aplici pe toata lungimea parului si ideal ar fi sa ramai si peste noapte cu el in cap si sa te speli dimineata. E indicat si pentru caderea parului dar rezultatele apar in timp.Pentru caderea parului insa iti recomand din proprie experienta revalid fiole.Are efecte aproape imediate si trebuie aplicat dimineata si seara prin masaj, la radacina firului de par.
Buna poate ca iti cade aru di de la caldura mi s-a intamplat si mie. sfat spalate in fiecare zi pe cap. nu conteay'za cu ce sampon de preferat panten il folosesti 10 zile la rans si balsaml dupa 10 zice poti sa te speli si de 3 ori pe saptamna. o sa functioneze ...cred ca ti-am fost de ajutot
Pentru a-i reda stralucirea, unge-l cu ulei de masline(de la radacina pana la varfuri)si lasa-l sa actioneze 30 minute-1 ora sau chiar mai mult daca-ti permite programul, dupa care spala-te cu sampon de doua ori si clateste bine.Ca sa nu mai cada, poti folosi uleiul de ricin(il aplici doar la radacina)si procedezi ca si cu uleiul de masline.Il poti limpezi(dupa ce l-ai clatit bine)cu ceai de musetel(daca ai parul blond)sau ceai de frunze de nuc(daca ai parul saten, roscat sau brunet), am inteles ca sunt eficiente impotriva caderii parului.
Salut, iti recomand sa cauti pe cineva de la procosmetics http://www.procosmetics.ro/detalii~contact.html, nu stiu daca iti ofera tratamente naturale, dar sigur au tratamente profesionale. varianta 2 ar fi sa consulti un dermatolog dar costa destul de mult. toate cele bune
aNdRa_6572 întreabă: