| Bianca_3121 a întrebat:

de ceva vreme ma confrunt cu o problema...de la epilat imi apar vesnicele fire de par sub piele.dar asta nu este tot am facut o iritatie foarte urata.Am fost la dermatolog si mi a dat un gel dar nu m a ajutat.Ma puteți ajuta cu cateva sfaturi: Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bya2011 a răspuns:

Buna, Bianca! Se pare ca nu impartim doar acelasi nume, ci si aceeasi problema. Eu iti recomand sa nu te mai epilezi pentru o vreme (2-3 saptamana), incearca sa iti ascunzi picioarele pentru aceasta perioada(imi imaginez cat de greu va fi pe caldura asta). Ceaiul de musetel este un foooooooooooooarte bun anti-inflamator, deci iti recomand sa tamponezi zonele afectate in fiecare zi(dimineata si seara, dar e ok si numai odata pe zi) cu infuzie de musetel, astfel roseta v-a disparea in cateva zile... Sper ca te-am ajutat...:*