anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva vreme mi-ai aparut niste pete pe spate sunt maronii pe marigini si au un interior alb si par ca si cum ar fi decupate pe spate,cand dau cu buretele si cu sapun dispar,in ultima vreme am cam uitat sa ma spal pe spate din cauza stresului si s-au extins, ele sunt intre umar si zina unde se termina axila.Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme nu am prea mai mancat sanatos,mama nu a mai gatit fiindca a fost cald, si la insistenta prietenelor mele am exagerat cu supa instant si cu chipsurile.Sa imi schimb stilul de viata? Sa fie de la ficat? Oare l-am intoxicat cu prea multe ***-uri din comert care sunt extrem de nenorocite? Aveti sa imi recomandati ceva,o crema,um medicament,sau sa merg direct la dermatolog? Multumesc anticipat, va rog sa raspundeti din propria experienta. Funda+vot+cerere de prietenie(cine vrea)!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FunditzaWwW a răspuns:

Mergi la dermatolog s-ar putea sa fie piele moarta uscata date cu unguent de galbenele

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Supa instant? Buna mama ai!

| HappyGirl4 a răspuns:

Mama nu stia, ea e impotriva, nu stiu de ce ai mai raspuns Daca nu ai solutie!