| Alexutza9327 a întrebat:

Buna`! De ceva zile ma doare sub sanul stang.De fapt cand respir sau ma misc simt o intepatura groaznica sub san`! Stie cineva ce se intampla? Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Durerea aceasta poate fi data de o afectiune pulmonara, pleurala sau a peretelui toracic. Ar fi bine sa mergi la medic pentru un consult. Aici gasesti cateva din cauzele junghiului toracic: http://www.i-medic.ro/simptome/junghi-toracic

| Alexutza9327 explică (pentru doctoressa):

Multumesc! Am vazut ca principala cauza e fumatul, iar eu sunt fumatoare! Multumesc inca odata!

| MonsterEnergy a răspuns:

Si eu simt cateodata acelai lucru dar nu am sani laughing.Sau cel putin traiesc cu impresia ca si pe tine te inteapa inima.Ce fac eu de obicei e sa inspir cat de mult aer pot pana simt ca s-a "rupt" ceva in interior. Vorbesc serios.