anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`happy de ceza timp` nu pot adormi repede x_X. Inainte ma puneam in pat in cateva minute adormeam :d acum` ma pun in pat pe la 10.30 sau 11 sau 12 =pe~ depinde de cu mie somn :d si mai stau in pat cam vreo 1 ora si ceva` pana` adorm straight face m-am saturat` sad` cafea` beau cand` simt` ca nu sunt` in stare` sa rezist` 1 zi intreaga. asta` cam de cateva ori pe saptamana straight face` ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| lSchizo a răspuns:

Sa te lasi de cafeahee hee

| 95Cosmin a răspuns:

Si eu aveam aceeasi problema, eu am reusit sa adorm mai rapid ascultand muzica ex: http://www.youtube.com/watch?v=4J2lVnT65pw sper sa te ajute :)

| FesCuDungi a răspuns:

Renuntala cafe si cauta sa te obostesti in timpul zilei cu diferite activitati care sa iti puna la encrecare energiawinking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Nici eu nu mai pot sa adorm devremelaughing
Ma rog...nu puteam, dar acum, ma trezesc la 6:30 dimineata...nu beau cafea ca am doar 14 ani.
Merg la scoala,dupa, scriu si alerg putin, iar seara la 10 si ceva sunt adormitalaughing
Am facut asta, si inainte sa incepem scoala, ca sa ma obisnuiesc.Si da, m.am obisnuit.
Cand te pui in pat, bea un pahar cu lapte caldut, gandeste-te la ceva ce iti place tie si adormi repede.