In primul rand te duci la medic, el iti spune ce nu e in regula cu ochii tai dar sa stii ca ochelarii sunt singura solutie. nu exista picaturi magice
Daca porti ochelari ce are? Sunt aia cu rama neagra nerd care-s super. Daca te incomodeaza, te vei obisnui.
Mai bine du-te la un control, ca poate chiar ai probleme cu ochii si trebuie sa porti ochelari poate pentru o scurta perioada de timp, daca nu vrei ochelari, cumpara-ti lentile de contact :/
Cel mai bine este sa porti ochelarii, sau incearca un doctor oftalmolog, spune-i ca nu vrei sa porti ochelarii si daca nu ai nevoie de ochelarii, iti va recomanda el niste picaturi cred
Un om nu arata rau cu ochelari daca stie sa si-i cumpere
acum daca iti cumperi ochelari de babe sa nu ai pretentii
Intai mergi la un doctor ca sa vada ce fel de problema ai. Apoi l-ai putea intreba prin ce se poate remedia. Nu pot sa spun nimic pana nu stiu despre ce e vorba. Daca e cu adevarat nevoie de ochelari, obisnuieste-te cu ideea. Nu toate ramele arata a mamaie. Bafta.
Depinde.daca ochii nu sunt foarte afectati se pot repara fara ochelari, ci doar cu picaturi, in caz ca e mai grav, imi pare rau sa te dezamagesc, dar te asteapta comanda la ochelari