anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, de curand am fost la primul meu control ginecologic si am avut o mica problema in legatura cu el. M-a durut ingrozitor de tare. Cand mi sa recoltat ceva secretie cred, cu un betisor, nu am mai putut de durere. Este normal sa ai asemenea dureri? Din cate stiu eu, un control ginecologic e neplacut, dar nu ai parte de dureri, cel putin nu prea mari. Tin sa mentionez ca sunt si virgina, in caz ca ar conta cu ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Da, e normal sa te doara asa de tare cand esti virgina
iar ei nu prea puteau sa faca nimic sa te ajute... nu face nimeni anestezie pentru 5 secunde de recoltare cu un betisor

eu de exemplu nu am fobie de, dentist, dar tot ii spun ora de tortura, uneori doare (chiar rau) dar in orice caz e foarte neplacut oricum (mai ales freza aia), insa si stiu ce e aia durere de dinti, si prefer sa rabd dentistul decat sa ma urc pe pereti de durere si sa imi vina sa imi dau pumni in fata numai sa treaca durerea sad

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Trebuia să îi zici de la început că ești virgină.

| anonim_4396 explică (pentru Andreeush):

Dar i-am spus