Nu ai nimic. Eu am avut același lucru pe care il ai si tu. Eram foarte panicat, dacă nu mai ajung la academia, dacă o să trebuiască sa ma operez sau sa iau pastile toată viața? Așa ca m-am dus la medic la cardiologie. Am facut ekg si ecografie, rezultatul? ABSOLUT NIMIC! Am fost întrebat in ce zonă ma doare, am indicat un punct cam cat trei burice de degete puse laolaltă, mi-a spus ca ar fi fost grav dacă era durerea cât o palmă (că mărime). Am spus ca ma doare ușor, dar tot ma sperie că nu-i normal sa ma doară, mi-a răspuns ca durerea trebuia să fie uriașă, atât de tare ca și când m-ar înțepa cineva cu cuțitul și trebuia să rămân fără aer in totalitate. Și la sfârșit, când sa plec, doamna doctor mi-a întins o fișă cu o recomandare, era vorba despre un consult la psiholog. Aparent sunt ipohondru. Sunt absolut sigur că si tu ești pentru ca avem aceleași simptome. Doar relaxează-te, joacă-te ceva, citește și nu te mai gândi. Cea mai buna terapie este ieșirea cu prietenii și interacțiunea cu alte persoane. Tu ai mai vorbit in ultima perioadă cu alte persoane sau ai fost singură, că mine btw? Acum de ceva timp m-a durut in partea dreaptă in zona apendicelui, am fost la un consult și am aflat ca sunt sănătos =) Ce sa zic..., bani aruncați aiurea. Deci, nu te mai gândi, ca tu nu ai nimic, afară de ipohondrie, găsește-ti niște prieteni, du-te pe la rude și distrează-te. Te pup!
Buna..cred ca ai mare dreptate..ma panichez din orice..cand merg undeva si sunt singura ma sperii si mi se face foarte rau…
si realizez ca e din capu meu.cel putin sper.
in ultimu timp am cam stat singurica..nici nu ma gandesc sa merg prin prea multe locuri de teama asta de a patii cv desii nu am nimic.
Durerile astea sunt normale. Dacă esti minora mai ales e cum te dezvolți, cum crești cel mai probabil. Nu e nimic grav deci nu te mai îngrijora. Si da cum te gândești la lucrurile astea poate fi din cauza asta. Nu te mai gândi acolo, la lucruri de acest gen. Dacă nu vrei sa ai probleme...
Eu zic că ar trebui să mergi la medic. Am avut și eu dureri în piept, n-am spus nimănui și s-au agravat. Nu cred că sunt în capul tău.
Mario1996 întreabă: