| Necunoscută a întrebat:

De curând [Duminică] m-a muşcat sau zgâriat [ nu ştiu exact] o pisicuţă. S-a băgat la căţelul meu, şi mi-era frică. Am luat-o în braţe să o duc mai departe. Era blândă, dar deodată [când a lătrat căţelul] m-a muşcat [cred] în 2 locuri. Dintr-un loc, mi-a curs sânge. Am strâns să iasă sângele, şi m-am spălat. Ei bine, ieri era doar un punct. Aseară, era ceva mai mare. Azi e şi mai mare. Trebuie să mă duc la medic? E ceva grav? Nu mă speriaţi prea tarehappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xdIoanaBuzilaxd a răspuns:

Intra aici si citeste:http://www.zooland.ro/Ranile_provocate_de_muscaturi_la_pisica-5239.html

nu e foarte grav dar nici bine nu e;)

pisicile pot fi nebune cateodata=))

stiu din proprie experienta

funda?;)

5 răspunsuri:
| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Ca sa nu te speri iti zic doar du-te la doctor laughing poate ai fc vreo infectie

| Derye a răspuns:

Faci cancer de creier. O sa trebuiasca sa-ti fie extras creierul ca sa te vindeci... opa, tu deja ai beneficiat de tratament.

| Sasha_2764 a răspuns:

Spune-i mamei tale ea stie mai bine ce trebuie sa faci!happy mai ales ca ea poate vedea rana, noi nu

| Necunoscută explică:

@Derye, n-am pus întrebarea asta ca să îţi treacă ţie plictisealastraight face Deci, te rog. Nu am răspuns în bătaie de joc întrebărilor tale, deci aştept acelaşi lucru şi de la tinesad. Şi, stai calm, nu mie mi-a fost "extras" creierullaughing poate ţie. Fără supărarelaughing)

| Zenithf a răspuns:

Eu ma tem ca si pisicile pot transmite virusul turbarii, de aceea ar trebui sa mergi cat mai repede la doctor, in primul rand pentru ca sa-ti curete rana si apoi sa vezi daca nu trebuie sa faci vaccin...
Imi pare rau. sad