| Ddddddddddddddddddddddddddd a întrebat:

Buna, de curand, mai exact acum 3 sapt., mi-am facut un piercing in ureche. Si am ajuns in punctul in care am hotarat sa scot cercelul medicinal, dar nu reusesc! De ce nu reusesc sa scot cercelul medicinal? Am tras de el si nu a mers, si chiar a inceput sa ma doara urechea de la atata fortat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| iamprettybored a răspuns:

Pentru că a crescut piele în zona găurii peste metalul cercelului. Este ceva obișnuit când ai un piercing proaspăt.
Spală bine locul cu apă și săpun și/sau spirt, și încearcă din nou. Clatină usor cercelul cu mișcări circulare, apoi în fața și în spate, și încearcă să-l scoți mai întâi incet, și după treptat cu mai multă forță, până la urmă trebuie să reușești. Repetă mișcările circulare de mai multe ori.
Dacă tot nu reușești, înseamnă că pielea s-a refăcut foarte rapid în locul găurii și îți recomand să te întorci unde ți-ai făcut piercingul, probabil vor ști cum să ți-l scoată. Multă baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trage tare fara frica si rupe oricat din piele ca a crescut peste tabla. Nu te speria daca sangereaza ca e un organ si se regenereaza.