Buna.Eu am purtat aparat dentar aproximativ doi ani si nu am murit. E drept ca depinde de fiecare caz in parte.Totusi, nu am auzit de vreo operatie care sa accelereze procesul. Poti oferi detalii?
Stiind ca de obicei distractia asta dureaza patru ani, eu am fost multumita sa mi-l dea jos dupa doi ani.
Acum, mna, suna ca si cum dai in plus pentru ce? anii vor trece foarte repede, nici nu iti vei da seama.Ti s-a spus ca e nevoie sa porti aparatul dentar mai mult timp? Cred ca abia dupa 1 an poti intreba medicul daca merita o astfel de procedura suplimentara sau e suficienta evolutia in ritmul actual.
Da, există o astfel de procedură. Din câte știu au inventat-o doi medici din America, dar la noi e relativ nouă. Din câte am înțeles reduce semnificativ durata purtării aparatului dentar și este recomandată mai ales adulților pentru că ei s-au oprit din creștere, iar osul nu mai e atât de maleabil.
I see.E bun, ce sa zic. Dar presupun ca nu e deloc ieftina.
Da, așa e. De aceea aș vrea să aflu câteva păreri de la persoane care au făcut această operație...