Iti trebuie protej-slipuri. Le gasesti in magazine in cutitute de carton.
Sfatul meu ar fi sa nu le folosesti decat dupa ce iti vine menstruatia si in primele zile dupa ce iti trece menstruatia, cand secretia vaginala este mai abundenta.
Sfatul meu ar fi sa nu le porti zilnic, deoarece aceste protej-slipuri au plastic pe spate si sunt destul de gorase si favorizeaza inmultirea bacteriilor, ceea ce ti-ar putea produce mai tarziu infectii vaginale, pentru ca nu lasa zona sa respire cum trebuie.
Pai nu folosi tip ob, cumpara pentru inceput niste absorbante de zi care sun speciale pentru secretii vaginale
Hmm, nu e deloc rusinos, e absolut normal. Poti sa iti cumperi absorbante zilnice...
Deci sunt cativa pasi de parcurs, mare branza : 1. Ii ceri mamei tale 5 lei (ii spui pentru. ce). 2. Te duci cu tupeu la o farmacie. 3.Te duci spre o farmacista si ii ceri ABSORBANTE ZILNICE Discreet.
Si atata tot.
Si inca un sfat :
Cere-i sa ti le puna intr-o punguta de farmacie. Eu am 11 ani si sunt mai mica de cat tine. Si se vede ca sunt mai tupeista. Deci arma secreta este tupeul!
Absorbante zilnice, dar trebuie sa stii ca nu se tine toate ziua acel absorbant, el se tine 3-4 ore