anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De dimineață, am o mică umflătură sub maxilar, către partea stângă. Mă doare puțin la atingere și când ridic brusc capul. Trebuie să precizez că aseară am deschis toate geamurile și ușile pentru a face curent, deoarece îmi era foarte cald. Mă gândesc că aceasta e cauza, dar nu știu sigur. Când am mâncat am simțit și niște mici ințepături la urechi. Oreion am avut deja. Menționez că am aproape 13 ani. Dacă se umflă mai tare până mâine voi merge la medic, dar până atunci vreau să „vă aud" părerea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KimYume a răspuns:

.

| NeymarJr11 a răspuns:

Ai tras, curent puneti o tigare in ureche sau un ziar, eu asa faceam la varsta ta imi face-a bunica :d.

100% e curent la masea

| EMike a răspuns:

Ori ai tras curent ori e un cos din acela dureros care se coace mai greu. Mergi la urgente daca apar manifestari mai grave.

| alexxis0712 a răspuns:

Suna doctorita si intreab-o eventual ia un algocalmin.

| 7Roby7 a răspuns:

La 13 ani cresc 4 dinti noi, un fel de molari definitivi(fara sa fi existat dinti de lapte inainte in locul unde vor creste).Ei cresc la fiecare capat al unui rand de dinti(2:sus-dreapta si sus-stanga si inca 2:jos-dreapta si jos-stanga). Sunt formati din radacina, colet si o coroana mare, latita si crestata, au rol in maruntirea alimentelor si au 2 radacini fiecare.Ele nu ies prea usor si pana "crapa" gingia ca sa iasa afara apare o umflatura.Asta ar putea fi, daca am inteles ce ai spus, daca nu, s-ar putea intr-adevar sa fie din cauza curentului, ai putea lua un medicament pentru a scapa aproximativ de durere cat timp te doare.
Sper ca ti-am fost de folos!

| Mariana1993 a răspuns:

Buna!

Debutul oreionului se caracterizeaza prin:
Febra (