| BuffaloSoldier a întrebat:

De dimineata ma doare in partea dreapta jos cand umblu... In rest cand stau sau ma apas acolo nu ma doare. Oare de la ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Cel mai probabil poate fi vorba despre o apendicita sau despre o hernie inghinala( dar nu prea cred). Cel mai bine ar fi sa mergi la un consult de specialitate deoarece daca este vorba despre o apendicita aceasta trebuie de urgenta tratata deoarece daca nu este tratata poate duce la complicatii cum ar fi perforatia. Daca observi ca faci si febra atunci trebuie neaparat sa mergi la medic.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil ovarul drept, posibil apendicita, dar mai bine mergi la medicul de familie la o consultatie!

| BuffaloSoldier explică:

Sunt baiat laughing

| Ra_Ki_1982 a răspuns:

Din punctul meu de vedere este vorba de apendicita, dar daca ai frisoane, vomiti, sigur e asta...Te sfatuiesc sa mergi la un medic daca durerea persista...O zi frumoasa!

| NutelaLover a răspuns:

Poate fi din cauza maţului gros, unde fecalele trebuiesc eliminate.Mi s-a întâmplat şi mie săptămâna trecută, dar după ce *faci treaba...* îţi trece. :* happy