| lory012 a întrebat:

De doua saptamani fac infectie in gat. iau antibiotic iar dupa terminarea lui la doua zile iar imi apare infectia. Ce pot face? am luat augumentin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| carpediem a răspuns:

Nu mai lua augmentin. Augmentin e din grupa cefalosporinelor, antibiotice de ultima generatie. Daca faci o infectie care devine imuna la augmentin, nu mai are ce sa-ti dea. Nu lua antibiotic dupa ureche. Ia faringosept si puf cu tantum verde. Citesteste si respecta prospectul la faringosept. Daca e de la timpul rece ia la 4 ore coldrex max grip si modafen. 4 ore unul dupa 4 ore celalalt si tot asa 5 zile. Dupa 2 zile vei vedea efecte pozitive.

1 răspuns:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Asta am patit-o si eu mereu cand faceam infectie in gat aveam febra mare si nu puteam sa inghit nici un fel de pastile si mereu mergeam la spital am fost la O.R.L si am ajuns pana la operatia de scoatere a amigdalelor si polipilor dupa operatie m-a durut foarte tare gatul din cauza ca mi-a scoa amigdalitele si m-a durut limba ca mi-a scos polipi dupa aceea nu am mai racit de atunci pana in prezent.