| Elena8198 a întrebat:

De doua zile ma doare jos in partea stanga sub coasta.Si sincer mi-e frica sa ma duc la doctor pentru ca am fobie de spitale si doctori. Totusi inca sper ca durerea va disparea laughing). Deci, aveti vreo idee ce este aceasta durere? Ofer funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Cred că e bine să consulți un doctor. Pot fi nșpe cause posibile. Poate fi și pe bază nervoasă (stresul, bată-l vina!), în care caz nimic nu ar fi mai recomandat decât "relax", să cauți să elimini orice sursă de stress. Dar pot fi și alte cause. Deci, dacă și mâine te doare happy cred că ar fi bine să îți faci o programare.

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca durerea este localizata in stanga si sub coaste, inseamna ca este vorba despre o suferinta a splinei. Citeste :http://www.hepatite.ro/......e-ei-2545/

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mînuțele Elena! Sigur te a tras curentul, i a un ketonal, sau cumpără ti o crema de la farmacie pentru dureri musculare, si maseaza zona aceea care te doare. Sau ia un nurofen si a trecut, vorba reclamei.

| sabin89 a răspuns:

Dacă e numai de două zile, nu-ți fă griji. Sunt dureri trecătoare.

| Elena8198 explică:

Astazi ma doare si mai rau sad