| Cristi_Cris_1990 a întrebat:

De doua zile urmez tratament cu duphastom pentru ca nu imi vine menstruatia, de ieri am niste scurgeri inchise la cumoare, initial am crezut ca imi vine dar se pare ca nu, nu stiu ce sa fac, daca sa iau in continuare medicamentrul sa sa il opresc, medicul mi-a spus sa il opresc numai in ziua in care imi vine dar nu stiu ce reprezinta acea scurgere. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| paky112 a răspuns:

Suna de urgenta la medic sau in cel mai rau caz du-te la o farmacie si descrie-i farmacistei putin cum este scurgerea respectiva. Cred ca doar un om pregatit in domeniul medical poate decide daca se considera sau nu menstruatie. Nu mai cere astfel de sfaturi pe acest site, cine stie cine te sfatuieste prost si apoi treburile se complica (parerea mea) succes si sanatate!