| Everything a întrebat:

.de fiecare data cand mananc ceva prajit, ceva mai "greu" sau stau intr-un loc in care se prajeste ceva, mi se face foarte rau si imi vine sa vomit si tine cam 20-30 de minute....imi poate spune cineva cam ce ar putea fi? >Funda!:*big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil are legatura cu colecistul (bila, fierea). Poti sa ai calculi (pietre) sau doar o diskinezie biliara (un colecist mai lenes). incearca niste Colebil cand te simti rau si cu 30 de minute inainte de mesele la care planuiesti sa mananci ceva greu.

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred că ar trebui să mergi să faci o ecografie să vezi cum stai cu ficatul şi fierea. Sănătate!

| BiuL a răspuns:

Fierea sau cel mai probabil ficatul. Ar fi cazul sa-ti faci niste analize incepand cu o ecografie. Daca nu ai chef de medici evita prajelile, grasimile, sosurile, mancaruriel astea grele, mananca usor si cat mai putin gatit, si bea ceaiuri de anghinare.

| EvelinaOlivia a răspuns:

Bolnavicioasa mia! :3 laughing) :*