Asta o sa sune ciudat, dar e cel mai bun remediu, l-au testat mai multe persoane, una dintre ele fiind chiar mama mea :p!
Deci iti pregatesti intr-un lighean apa calduta-fierbinte, apoi iti dai mainile cu ulei de masline sau cu ulei pentru maini si le freci putin, le bagi in apa si le tii 10 minute fara sa le scoti. Dupa le stergi usor cu un prosop si te dai cu crema hidratanta! Apoi astepti sa iti intre in piele! ar trebui sa fie o adevarata mangaiere pentru mainile tale!
Fundita??:X:X:X
Bună.
Mergi tu cel mai bine la un dermatolog, posibil să ai o ciupercă care recidivează a schimbarea anotimpului.
Pa, pa.
Incearca ulei de masline cald
sau crema Arnica Essential de la Yves Rocher
sper ca te-am ajutat
Pai du-te neaparat la medic
sigur vei primi ceva pentru a remedia problema
:*
Si eu am aceeasi problema, si pe langa asta, eu cred ca este devina din cauza ca stau cam prost cu circulatia, poti sa ti le masezi, iar da ca si tu ca si mine, stai prost cu circulatia sangelul, pot isa iei ginko prim, e ff bun. eu ot uit sa iau ...asa de cida mii, si in plus ai pute sa porti niste manusi, si o crema hidratanta, este una foarte buna de la nivea, crema pentru maine, sper sate ajut, iar inainte sa pleci undeva tinti mainile in apa calda!
Salut. Eu ave-am acceași problemă pînă cînd am înțeles că nu trebuie ca mîinile să fie în contact cu apa (să le speli spre ex.) înainte ca să ies din casă pe un timp răcoros (mănușele nu ajută).
p. s. din creme... încearcă dintre acelea pentru copii
Putin lapte cald va calma roseata si usturimea generate de pielea iritata... pentru un efect maxim, maseaza-ti mainile cu lapte cald in fiecare seara. eu am avut zgarieturi de la pisica si mi-au trecut
Ai nevoie de vitamina A. E bnie sa folosesti pentru miini o crema sau unguent cu vitamina A.
Cauta sa consumi alimente bogate in vitamina A.