anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ieri am amigdalele mari si ma cam dor cand inghit. Am crampe la burta si nasul infundat.
Am luat un nurofen si tantum verde.
Ce sa iau sa-mi treaca imediat incep tezele sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Mai e mult până la teze.Probabil că te referi la testele înițiale de la începutul anului, dar nu sunt teze. Este un virus care disparte mai greu.Du-te la medicul de familie să îți recomande un antibiotic care să îl iei pe o perioadă mai lungă până îți trebuie. Bea cât mai multe ceaiuri și ia câte trei lingurițe/patru de miere pe zi, ajută foarte mult. Mănâncă ușor și sănătos și bea multe lichide(apă și ceaiuri).

Însănătoșire grabnică și mult succes în noul an școlar.

3 răspunsuri:
| GabitaGabii a răspuns:

Am` aceleasi simptome ca tinestraight face. Pobabil e vreun` virus prin preajmawinking. Insanatosire grabnica.smug

| MaxiValau a răspuns:

rolling on the floor)))) Pana incep tezele mai e mult. ai timp sa mai racesti de inca 5 ori pana dai tezele

| Aliciunex3 a răspuns:

Du-te la doctor poate sa se intample si mai raw dar cred ca ejte doar o raceala mai puternica dar pentru sanatatea ta...du-te te rog la doctor!