| Pinkyx a întrebat:

De ieri mi-au iesit ceva bubite mici si rosii pe fata. si pe corp. Poate fi o alergie sau altceva? Si o prietena are la fel ca mine, dar acum cateva zile nu aveam nimic. si ea s-a dat cu fondul meu de ten si ei i-au aparut prima data bubitele. si ma dadeam si eu cu el. si ieri mi-au aparut si mie. poate fi din cauza fondului de ten? app:bubitele nu ma mananca nici ustura. mama zice ca sunt muscaturi de tantari. dar sunt prea multestraight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Vubu.poate.varsat.de.vantlaughingpoate.asa.vrei.sa.zici
.sa.revenim.la.intrebare:
cred.ca.de.la.fondu.de.ten

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Buna! Te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie!
Eu cred ca este de la fondul de ten!
NU mai folosi acea marca de fond de ten!

| kiddutssa a răspuns:

Este posibil sa ai un ten mai sensibil si sa fi dezvoltat o alergie la fondul respectiv de ten. In functie de modul in care este aplicat, este posibil ca acea "iritatie" sa o numim sa provina din faptul ca a mai utilizat cineva acelasi fond de ten, astfel transmitand-se anumite bacterii de pe fata prietenei tale pe fata ta. Incearca sa nu il mai folosesti o perioada si sa iti cureti fata cu produse de curatare speciale pentru ten. Sper sa te ajute cu ceva.happy

| andrei a răspuns:

Varsat de vand?

| andrei a răspuns:

Daca ai varsat de vand in 10 zile iti trece s daca o avut si prietena ta isnemanca ce de la ea ai luatbig grin

Dar daca ai ami avut nu ai varsat de vant

| andrei a răspuns:

Daca ai varsat de vand in 10 zile iti trece s daca o avut si prietena ta isnemanca ce de la ea ai luatbig grin

Dar daca ai imi avut nu ai varsat de vant