| Stefania a întrebat:

De ieri mi s-au usacat mandulele crying. Degeaba beau apa tot simt ca sunt uscate.Am racit azi dimineata am stranutat foarte mul s si acum. Mi s-au umflat mandulele, mai ales in stangasad, imi curge nasul, nu am chef de nimic, simt ca nasu meu are 1000 de tone crying. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Mergi la doctor, ce sa faci? Ai facut poate amigdalita, pot fi si alte afectiuni, orice ar fi cred ca nu vei scapa usor decat cu antibiotice.
Pana ajungi la doctor fa-ti ceai de ceapa cu nuca, indulcit cu miere. Stiu ca ii nasol, dar este foarte bun pentru raceli si alte boli ale gatului. thinking

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Ce sunt alea "mandulele"?

| EUSIATIT a răspuns:

Da ai incercat sa spui [amigdale] ok sunt si altii care stiu ce sunt acelea mandule. ce sa fci? mergi la medic,,,

| VictorRecords a răspuns:

Mergi la medic!