| teodoraandreea a întrebat:

Buna de ieri tot stranut si imi lacrimeaza ochii mi-am pus picaturi dar tot asa e ce ar putea fi, eu cred ca sunt racita dar n-am staranutat asa niciodatacrying nu mai pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DianaDidiDia a răspuns:

Dap ai racit fiindca si eu sunt la fel numa ca si tusesc consuma multe fructe dar pentru a fi sigura consulta un medic

8 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

E posibil sa ai o rinita alergica. Apare de obicei primavara, cei mai frecventi alergeni fiind polenul, ierburi, praful, puful animalelor.In primul rand trebuie evitate cauzele care produc simptomele alergiei si evitarea pe cat posibil cu alergenul recunoscut.Du-te la medicul de familie pentru investigatii.

| Vasybulan a răspuns:

Du-te la medic. E posibil sa fii alergica la ceva. La ce anume? Numai medicul iti va putea spune. Insanatosire grabnica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Păi să nu fi alergică cumva la ceva anume, ar trebui să vezi un alergolog ceva.
Dacă nu te doare gâtul, capul nimic, cu siguranţă eşti alergică la ceva.
Claritine e bun sau Aerius, dar trebuie să vezi un medic să-ţi prescrie el tratament.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Asta este alergie la ceva fuga la doctor

| onlyme2851 a răspuns:

Daca ai iesit pe afara, s-ar putea sa fi facut vreo alergie( mai ales daca a batut vantul, asa se pot raspandi diferiti alergeni). Sau te poate incerca o raceala. Mai bine du-te la un medic, sau daca nu macar la o farmacie( Clarinol parca e bun pentru alergii).

| teodoraandreea explică:

Nu ma doare nimic capul sau gatul

| teodoraandreea explică:

Acum am inceput sa ma doara gatul crying(

| JulietthA a răspuns:

Poate ai si racit, temperatura nu ai?
Sau ai prins vreo alergie, virus(de la mincare, in ce locuri ai fost). te-as sfatui sa mergi sa te vada un medic sau daca nu poti acum, bea ceaiuri (de romanita sai cimbru ), stiu, gustul ceaiului de cimbru nu prea o sa-ti claca dar o sa te faci mai bine happy ..insanatosire si bafta