| Ruxandraaaaaa a întrebat:

De jumatate de an imi vine ciclul o data la 40 de zile. Am 24 de ani si de la inceput am avut ciclul neregulat. De vreo 3 luni, la menstruatie imi ies din vagin si niste viermisori albi odata cu sangele cand ma sterg dupa merg la baie. Ce poate fi? I s -a mai intamplat cuiva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Paula2018 a răspuns:

Vai si cat mai vrei sa astepti pana sa mergi la medic? E sanatatea ta, fa-ti programare la medic, eventual prima data mergi la un medic de familie si pe urma te indruma ei, dar nu mai sta asa ca nu e ok.

| oz_1736 a răspuns:

Stiam ca fetele is foarte fragile cand se intampla ceva,, acolo". Lasa rusinea si du-te la doctor

| Adry05 a răspuns:

Stai așa acasă și întreabă pe net până ies și fluturi în zbor de acolo și alte animale că doar e perfect normal

| RAY a răspuns:

Viermisori ies din fund ca stau in intestine, consuma usturoi cu lapte si fa i analiza de scaun, costa cam 40 de ron