De cand si pana cand iti prescrii antibiotice? Daca continui ca pentru orice raceala sa iei augumentin ai sa devii imuna si vor aparea si alte complicatii...Antibioticul se recomanda de catre un medic care te-a consultat asta dupa ce s-au epuizat toate caile.Menstruatia prelungita se datoreaza augumentinului deci nu trebuie sa mergi la doctor iti va trece. poti continua tratamentul sau poti apela la nurofen, coldrex, theraflu, etc.
Termină antibioticele pe care le ai, iar dacă după terminarea administrării acestora menstruația nu se oprește, trebuie să mergi la medicul ginecolog.E posibil să fie din cauza antibioticelor, dar în aceeași măsură, este posibil să fie vorba despre o anexită/chist ovarian.
Sănătate!
Stii vorba aia "raceala trece in 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara". E o mare prostie din partea cui ti-a prescris Augmentin pentru o raceala, pentru ca Augmentin e un antibiotic foarte puternic cu spectru foarte larg si se foloseste in infectii mai serioase. Problema este ca daca tu il folosesti pentru o raceala, daca o sa ai nevoie de el in situatii mai grave, nu o sa isi mai faca efectul. Un tratament complet cu Augmentin dureaza 7-10 zile si se iau 2 comprimate pe zi, la cate 12 ore, deci cele 5 comprimate pe care le-ai luat tu nu fac decat sa iti amelioreze raceala acum si sa creasca rezistenta bacteriilor la antibiotice. Treaba ta ce vrei sa faci in continuare
Bulin si strujanstefan...eu nu pot lua alte medicamente. toate care contin paracetamol si ibuprofen imi fac rau, sunt alergica. antibiotice mai slabe ca sa zic asa nu prea isi fac efectul... daca mergeam la doctorita mea mi-ar fi dat acelasi lucru avnd in vedere starea in care ma aflam. si nu ca nu ar exista alte medicamente pentru mine, ci pentru ca e o idioata si nu stie sa dea altceva. am mai fost la ea tot asa si mi-a dat augmentin. nu iau des, dar isi fac efectul
Deci nu era o simpla raceala ce nu intelegeti? 2 zile nici nu am stiut ce e cu mine, nu ma puteam tine pe picioare, nu puteam manca, aveam febra mare si nu imi scadea desi am luat multe aspirine, am pus comprese etc, daca eu nu puteam sa ma ridic pentru a merge la baie va dati seama ca la medic nu as fi avut cum sa ajung. oricum acum sunt bine. multumesc tuturor pentru raspuns. voi tine cont de sfaturile voastre si nu mai iau augmentin (cel putin nu din capu meu)
Da, cred ca e de la antibiotice, ia si tu un norofen e mai bun... si ca sa nu mai dai si tu de raceala mai ia si tu un calciu / magneziu pe zi si mai mananca cate un mar. "Un mar pe zi te tine departe de doctor!"