Poți încerca șampoane pentru căderea părului: Alpecin (l-am folosit personal și sunt foarte încântată de rezultate), Parusan, Recupar, Plantur, Gerovital. Cere sfatul unui farmacist în legătură cu alegerea șamponului potrivit. Mai poți folosi uleiuri: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin (e bine să fie puțin călduțe atunci când le aplici pe păr pentru a pătrunde mai eficient în scalp și le poți lăsa cât timp vrei tu); vitamine: vitamina A, vitamina E, etc. sau fiole pentru păr (le găsești în farmacii). Mai poți prepara măști: cu ou, cu miere, avocado, argilă, zeamă de ceapă, aloe vera, urzică. Poți căuta detalii pe internet despre cum se prepară fiecare și cum le poți combina, și alege-le pe cele care se potrivesc părului tău. Totuși, trebuie să găsești șamponul și tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr ca să ai rezultate. Multă sănătate!
Mama mea foloseste Parusan(sampon ), iar de la un timp am inceput sa il folosesc si eu deoarece chiar isi face efectul.Il poti lua de la orice farmacie si nu ar trebui sa coste prea mult.In ceea ce priveste cauzele, acestea sunt multiple, insa de obicei cand mergi sa cumperi aceste tipuri de sampoane, farmacista incepe sa iti vorbeasca putin si despre acest subiect.
E din cauza ca nu iti ingrijesti parul cum trebuie. Nu e voie sa te speli pe par mai mult de 3 ori pe saptamana si asta folosind sampon din gamele profesionale, nu ce gasesti prin supermarket. Neaparat trebuie sa folosesti balsam de calitate din aceeasi gama cu samponul, eventual si o masca de par o data pe saptamana. Nu iti vopsi parul, nu il pieptana agresiv, nu folosi placa de intins parul, iar uscatorul trebuie folosit numai cu functia de aer rece.
anonim_4396 întreabă: