anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De mică am fost diagnosticată cu vitiligo... cea care îti albește pielea in diferite zone, știe cineva daca este posibil ca petele de depigmentare să se poate opri de la sine din a se înmulți? Am incercat diferite tratamente dar nu au dat rezultate. Nu este un vitiligo grav, am doar în câteva locuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Nu știu multe despre vitiligo dar știu ca ar trebui sa accepți și sa te iubești pe tine așa cum esti.

Eu zic sa intrebi doctorul sa vezi dacă se poate face ceva, dar din cate am înțeles vitiligo nu îți dăunează sănătății ci doar estetic nu arată cum ai vrea.

Ai auzit de Winnie Harlow, ar fi bine sa o cauti si sa ii citești istoria.

Love yourself.

| an?a a răspuns:

Din câte știu eu am avut o prietena care avea iar când era mică avea o singură pată micuță pe picior iar cu timpul s-au înmulțit și s-au mărit. Sfatul meu este să ții de sfatul și tratamentele medicului de cât de rețetele bizare de pe net. Tu trebuie să ții petele albe sub control deci cel mai bine ar fi să îți faci un tratament la medic chair dacă nu dă roade din prima. Nimic nu dispare peste noapte. Și cred că sunt
Și creme la farmacie. Însănătoșire grabnică!