| LizaGirl a întrebat:

De mica am mancarimi ale ochiului, ca niste urdori pe ploape si cand ma scarpin imi cad genele! Parintii mei cred ca este conjuctivita dar am cautat pe net si am bvazut ca la conjuctivita ai ochi rosi, lacrimeaza etc. ceea ec eu nu am! Ce credeti ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Conjuctivita e de mai multe feluri, aia grava e cand ti se inrosesc ochii dar aia mai putin grava e atunci cand intre gene iti apare ceva ce iti vine sa tragi jos cu tot cu gene-stiu ca am avut eu asa ceva si doctorul a numit asta conjuctivita si am tratato ci kanamicina, c-am neplacut dar mi a trecut.deci posibil sa ai si tu ceva de genul asta

| LizaGirl explică (pentru mona):

Exact kanamicina am si eu dar am crezut ca nu este buna pentru mine. yack. nu vrea in ochii din astea

| mona a răspuns (pentru LizaGirl):

Eu ma faceam pe gene[toate genele erau unsuroase de la kanamicina]nu imi bagam in ochi

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se numeste blefarita, infectia pleoapelor. Trebuie sa te vada un oftalmolog.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Starea de boală nu o tratezi pe net ci prin consult de specialitate oftalmologic.
Fugi la medic.
Pa, pa.

| MJ4everkingofpop a răspuns:

In nici un caz nu este conjunctivita deoarece la conjunctivita ti se infecteaza ochiul dar genele nu au nici o legatura cu conjunctivita...ar trebui sa consulti un medic pentru a vedea ce problema ai.

| anreeasweety22 a răspuns:

Nu stiu dar du-te la doctor