| Ispas_Dana-Florina_1988 a întrebat:

Bună,De miercuri seara vad dublu la depărtare a fost Tati operat si am stat pe scări pana a fost operat a fost curent si de când am ajuns acasa am inceput sa vad dublu la depărtare.Am fost vineri la olftamolog si a zis ca nu am nimic la ochi si m-a trimis la neurologie mâine am programare si mie foarte frică. Pe scrisoarea medicală mi-a scris la diagnostic paralizia celui de-al saselea nerv (abductor)(420-H49.2).Dar acum dimineață am observat ca in timp ce mi-am băut cafeaua si am fumat iar am văzut dublu. Oare este ceva grav? ca mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| tintareco a răspuns:

Deocamdată este doar suspectată paralizia, diagnosticul precis va fi la neurolog după examenul CT, eventual RMN.