| Anavlaga1672 a întrebat:

Bună! De o luna am niște mici dureri de urechi. Durerile nu sunt mari sunt de câteva secunde după dispar și iar apar pe parcursul zilei.precizez ca în august am mers la orl și acolo mi s-a zis că am dopuri de ceară și le-a scos, după un timp am avut dureri la urechea dreapta, am mers din nou și doctorița a zis că am otita externa, am primit rețetă de antibiotic picaturi și ibubrofen, durerea de ureche trecuse după tratament.Dar de la sfârșitul luni octombrie am micile astea dureri trecătoare la ambele urechi si un mic vâjâit. Am mers și în octombrie la orl din cauza unei amigdalite cu puroi am luat tratament și la aia. Dar mai tare ma enervează treaba asta cu urechile.SUNT DURERI MICI SI TRECATOARE CU UN VAJAIT IN URECHE CA UN ȚIUIT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Cealalta a răspuns:

Folosește căciula captusita, nu din aia prin care trece vântul.
Seara, cand te pui in pat, baga in ureche vata cu spirt, pe moment va fi rece, dar apoi se incalzeste locul. Vata cu spirt sa iti pui doar cand stai acasă și nu este curent.
Poti folosi si picaturi pana iti trece, dar sa nu faci abuz.