Renunță la junk food și mâncare grasa, prăjeli, dulciuri, consuma multă apă și fructe și legume
Acneea are mai multe cauze cred ca e din cauza hormonala e ceva tipic ești în perioada pubertății stai chill ca va trece ai grija sa nu umbli la ele sau sa le spargi ca ramai cu cicatrici
Acum din orice problema minora tu faci o tragedie of, of mai copii. Asa se întâmplă când stați numai pe net și nu ieșiți afara la joaca vizitează un dermatolog ai grija sa nu te dai cu tratamente luate după ureche de la membrii TPU, ce altuia i se potrivește ție îți poate face rău, trebuie sa ști ce tip de ten ai asta dermatologul îți va spune...
Nici nu mănânc dulciuri si ciocolată.Am si oxiuri si asta imi face rau.Nu exagerez dar cred ca de luna trecuta nu am mai mâncat o ciocolată
Am luat GeroVital stop Acnee. Sper sa imi treaca cu asta
Pai de la mancare apar! de ce nu! daca mananci toate porcariile! adopta si tu un stil de viata sanatos!
Burta mare?! Slaba si burta mare?! La barbati se intampla asta, ca ei fac burta aia disporportionat cu corpul, si da, unii au corpu slab dar burta, dar poate ai si tu la fel, nu stiu. Daca nu mananci mult, de unde burta mare? De cand e mare burta?
Da, poate ai si anxietate si furtuna hormonala, la medic vei afla.
Pai aia cam ii ziceam si eu colegului ca nu e de la alea. Se referea la cabohidrati de fapt, nu neaparat dulciuri, adica si paine, cartofi, paste, orez. E corect ca am citit si eu ca aia care au deja acnee, se intretine daca mananca mai multi carbo, si trebuie restrictie de carbo, dar nu stiu de ce eu ma cam indoiesc de asta.
Adica cica astia nu au voie sa manance nici ca un om normal carbo ca sa nu se agraveze sau intretina aia, mi se pare anapoda. In timp ce altii nu au nimic.
Trebe gasita cauza acneii, nu sa nu mancam ca sa nu o intretinem sau agravam, asta e o prostie. Si eu cred ca e exclus de la alimente. Exista tratament insa.
De 3 saptamani e așa mare, e rotundă.De dimineata parca e mai trasa, dar dupa micul dejun se umfla si e așa toata ziua, si tot asa de o luna
De la mâncare..Am 14 ani, nu pot aparea din cauza pubertatii? Am doar pe frunte si sunt multe, toata fruntea e plină de coșuri, si m-au îngrijorat apariția lor, eu inainte având o fata fara niciun cos, acum sa arat ca un vulcan pe fruntea mea
Păi iau GeroVital stop Acnee..Si eu zic ca e exclus de la mâncare, nu am mâncat ceva ce nu mâncam, adică ceva nou..Tot asa cum mâncăm si inainte, totusi de o luna sa am acnee, nu e de la mâncare.
Da,burta mare.Slaba si burta mare.Pana acum era moale dar azi e putin mai tare ce sa fie si asta?
Si cand apas pe burta simt ceva rotunjor si tare si pot sa il mut ce o fi? Pot sa il mult in burta si e tare
Nu stiu ce e cu burta, sper ca nu esti gravida dracu! Mai in gluma mai in serios, ca tot iti faceai tu griji.
Si cu acneea pana la urma ce treaaba ai tu? Las-o sa treaca. Da, nu e de la mancare, ai dreptate, ca asa mancai si inainte.
Aia e, nu te uiti in oglinda si nu te vezi, asa cum a aparut, asa dispare dupa un timp. Nu e asa mare problema. Iar altii ori te accepta cum esti, ori sa se duca tare, ba mai bine, ca afli care-s prietenii adevarati, asta daca ar fi probleme cu ei, daca nu, e mai bine.
Sper si eu ca nu
De exemplu acum e moale!
Arsuri nu mai am de 5 zile si greturile nu mai sunt matinale, apar din cand in cand ziua si trec rapid.Dar e normal sa simt aia tare in burta? Acum nu prea o mai simt ca burta e mai moale
Si de dimineata de cum ma trezesc parca e plata asa(Si e tare putin), dar dupa micul dejun se umfla si devine moale si e așa pe tot parcursul zilei.
Nu stiu daca e normal sau nu, nu realizez ce poate fi. Vedem in timp, daca burta se mareste, e clar ca ai fi insarcinata, daca nu, este altceva. Dracu stie, ca le cam ai pe toate tu vad ca. Oricum acneea nu are treaba cu sarcina la o adica, ceva se intampla de se dau peste cap multe, nu prea am mai auzit asa pana acum.
Aaaa, atunci nu e sarcina, e altceva, Retii apa mai multa decat trebuie, sau te balonezi. Daca era sarcina burta ramanea la fel cam.
Burta e tare asa pe stomacul gol de dimineata, după se face moale si mai mare, dar parca e rotunjoara asa
Dar cum doamne, nu am avut niciodata contact si iubit
Dacă nu erau toate simptomele nu ma gândeam in veci la o sarcina fara contact.
Balonata,nu cred. Poate e de grăsime, cine stie.Chiar dacă eu nu prea mănânc mult.
Am citit ca si acneea apare in sarcina!
Am toate simptomele sarcinii înafară de : pofte, oboseala si miros fin(sau sa mi-se faca rau la mirosuri)
Dar de cand presupun eu sarcina mi-a venit menstruatia dar cam ciudatel(in martie a venit o culoare roșu aprins, a ținut 3 zile si nu prea cantitativ, dar nici chiar 2 picături pe zi, după a 4 zi de ciclu dimineata am gasit o pata pe lenjerie de sânge, apoi nu a mai curs si a5 zi la fel, de dimineata o pata de sânge, luna trecuta a ținut 7 zile si ok cantitativ, nu ma mai tinut niciodată 7 zile si nu am mai pățit sa curga o pata de dimineata, ziua aia sa nu mai curga si in dimineata următoare sa curga din nou )
Ai pus intrebarea daca poti ramane insarcinata daca ala si-a dat drumul in apa, ai uitat? Nu ai intrebat degeaba.
Ti-am zis sa faci un test nu ai vrut (de parca fuga ar fi schimbat situatia la o adica.)! Tot ce sper e sa nu fi insarcinata.
Nu pierdeai daca faceai un test de la faramacie, dar aia e. De fapt ii era frica ca nu cumva sa afli ca ai fi insarcinata, de aia nu vroiai sa faci! Dar asta te-ar ajuta?
Poftele nu apar la toate gravidele, nu era un simptom automat asociat.
Grasime nu are cum fi, ca aia nu se duce peste noapte si dimineata sa fie burta plata.
Dar daca ai fi sa zicem (desi nu cred, ca si tine zic si eu), e bine sa stii din timp sa faci intrerupere de sarcina, daca afli prea tarziu, s-ar putea sa nu mai poti.
Daca nu ai stat in apa in care prietenul si-a dat drumul, atunci 101 % nu e sarcina, insa am banuit din cauza aia, ca ai fi stat in apa aia din moment ce ai intrebat.
Nu isi bate mai joc, e speriata, se intampla prea multe chestii si nu stie ce se intampla. Eu banui o sarcina, dar nu stiu, de aia i-am zis sa faca un test si refuzase acum 2 sapt parca. Zice ca nu a avut contact, insa cand a intrebat daca putea ramane insarcinata daca sperma era in apa, inteleg ca ceva s-a intamplat.
Nu stiu daca a ejeculat vreodată cineva in apa.Dar daca sunt gravida cu adevărat, tot am luat eu sperma de pe undeva
Sincer nu stiu! Realitatea va arata ce se intampla. Daca desi mananci normal burta creste, e clar.
Pai daca nu sti, de ce ai pus atunci intrebarea daca se poate lua din apa necazul sarcinii?
Pai daca nu esti persoana potrivita, nu zice ca isi bate joc, zi frumos ca nu sti si gata. Dupa ce e speriata ii mai dai si tu in cap. Nu generaliza, aici pot intra si medici si sa nu sti ca sunt, pot intra orice fel de oameni, de la infractori la mari politicieni!
De aia si intreaba, si e normal.
Eu cand am fost la medic, ma intreaba "tu esti x de pe site ala?", Am ramas masca! Deci el era acolo si citise ce intrebasem, doar ca nu se dadea medic public pe site. Se stia ca e, dar nu stiam eu ca eram nou, si nimeni nu mi-a zis.
Păi poate odata chiar a ejeculat, ca daca sunt gravida, totusi au ajuns cumva.Si sunt 2 posibilitati: cu cada sau prosopul