Renunță la junk food și mâncare grasa, prăjeli, dulciuri, consuma multă apă și fructe și legume
Acneea are mai multe cauze cred ca e din cauza hormonala e ceva tipic ești în perioada pubertății stai chill ca va trece ai grija sa nu umbli la ele sau sa le spargi ca ramai cu cicatrici
Acum din orice problema minora tu faci o tragedie of, of mai copii. Asa se întâmplă când stați numai pe net și nu ieșiți afara la joaca vizitează un dermatolog ai grija sa nu te dai cu tratamente luate după ureche de la membrii TPU, ce altuia i se potrivește ție îți poate face rău, trebuie sa ști ce tip de ten ai asta dermatologul îți va spune...
Da, sunt cele doua posibilitati. Exista posib, aia cu "nu are cum" e o naivitate totusi, mai ales aia cu cada, totul e posibil in viata asta.
De ce nu e potrivit aici? Pe orice forum pot intra orice fel de oameni, nu scrie nicaieri ca pe TPU nu, unde nu te astepti se poate intampla.
Daca stiai fiecare user cine este cu certitudine, atunci da, puteai zice ca nu pe TPU, in timp ce pe alt forum aflai ca sunt si medici, avocati si altii.
Mai ales pe arii de specialitate.
Pe TPU am cautat sa gasesc doar niste păreri despre simptomele mele, nu sa imi zică direct ce boala am
Asta este, de ce nu ai dorit sa faci test? De frica nu? Ai preferat probabil sa stai in incertidudine probabil, ca te simti mai bine asa.
Nu o sa fac.Totusi ma duc la farmacie, cumpăr un test de sarcina, dar eu am 14 ani.Ce o fi o fi de acum.Si daca aflu ca sunt cum ma simt, mai bine? Asa macar poate mai am speranța că nu sunt, dar cu testul.
Pai daca esti si avanseaza sarcina si nu mai poti intrerupe ce faci? Ca de aia am zis, ca poti avea mari probleme, asa macar iei masuri de urgenta sa scapi, ca asa daca era doar de psihic normal ca era bine sa nu afli, daca nu te ajuta. Macar sa nu fi.
Avortul se face cam pana in a 10- 14-a saptamana. Deci dupa 3, 5 luni.
Citeste aici:
"https://doc.ro/......recuperare
Pa in ce saptamana se face? Burta e moale acum, am citit ca in sarcina e tare.Greturile usoare, în sarcina unele femei vomitau si de 5 ori pe zi...Eu presupun ca daca a-si fi sunt in saptamana 14, din ce am citit cand apar simptomele..Si mi-a trecut greata, o mai am putin dar nu matinală. Si ma doare capul si cam des
Și dacă sunt ce ii zic mamei, cine e tatăl? Tatăl e cada sau un prosop..Asa zice ca sunt Fecioara Maria
Acum ce o fi o fi.Mi-a crescut si par pe burta Si areolele s-au inchis.SI sanii ii simt mai grei, poate ca trebuie sa imi vina menstruatia pe 20
Aaaa atunci daca a crescut si par pe burta, asta nu ar avea leg cu sarcina! Ziceam ca daca a fi, il dai afara pe ascuns si ai scapat, nu va mai afla nimeni ca ai fost, ca tocmai de aia am zis, ca daca trece timpul (ti-am dat unde sa citesti, scrie si pana cand se face 10-14 saptamani maxim), si nu mai poti face, atunci se va afla si atunci e buba.
Dar sa zicem ca nu, si sa fie bine. Si oricum nu cred ca e sarcina ca dupa ce descrii tu, nu seamana, burta e constant la fel continuu, nu ceva tare, sau nu, nu mai plata sau mai neplata.
Eu o am moale acum.Cand am stomacul mai gol e tare.Si de la ce sa imi crească par?
Est A e, oricum dupa parerea mea avortul e o crimă. Dacă o fi sa fiu Fecioara Maria, asta e
Eu am citit undeva ca in sarcina apare si par pe burta.Pe mine ma doare si capul cam des si am si secretie vaginala abundenta, dar sigur nu e o infecție
Eeee, in razboi au murit 50 de milioane de oameni, ce mai conteaza, plus ca nu e crima, atat timp cat international s-a stabilit ca se face avort pana la un anumit timp, s-a stabilit pentru ca, de fapt ce ai in burta nu e format inca ca lumea, nu are nici creierul ca lumea, nici durerea nu o simte ca nu are cu ce! Si oricum si daca ar simti, nu ar fi constient de asta, deci e egal cu zero, insa nu simte. Asta e dar aia e, ai suporta consecintele, daca daca ti-ai asuma, este okey. Insa sa ai ce oferi al copil, nu sa faci o crima mai mare sa se chinuie fara aia, aia, ailalta.
Daca ai menstruatie nu e sarcina, cel putin asa stiam, dar sincer nu sunt sigur la asta.
Si azi dimineata burta nu mai este plata
Ma doare si capul cam des, nuribez si frecvent.Da, menstruatii mai ciudate am avut in ultimile 2 luni.Una m-a ținut 7 zile(Pe mine de obicei ma ținea 4) si una 3 zile, cu o culoare roșu aprins si cam putin cantitativ, dar nici chiar 3 picături
Si simt sanii mai plini si grei.Este un semn ca se apropie menstruatia? Mie trebuie sa imi vina pe 20 luna asta. Sper sa imi vina
Daca vine e ok! Nu ai sarcina, am intrebat pe mama, 9 luni cat e sarcina femeia nu are menstruatie. Nu conteaza ca ai avut ciudate, aia e de la celelalte probleme, fara leg cu sarcina.
Abia astept sa vad daca pe 20 vine, cred ca vine. Tu cand ai stat pe acel prosop sau in apa? Acu cat timp?
Eu zic ca daca a-si fi Gravida, a-si fi in 14 saptamani. Ca pe la 6 saptamani greata, si acum la 14 a dispărut (cum scrie in toate articolele ca dispare la majoritatea), deci pe 13 Februarie cand mi-a venit menstruatia presupun.Nu stiu daca era vreodată sperma pe prosop, dar zic asa ca daca e sa fi rămas, am rămas cumva si astea sunt variantele cele mai sigure adică doar la astea ma gandesc.
Sper si eu sa-mi vina.E posibilă o menstruatie ciudata de la dereģlarile hormonale? Si acum nu stiu dar urinez odata la 2 ore, noapte nu, doar ziua.Si eu nu beau multă apă, 1 litru pe zi nici atat nu cred ca beau
Da, normal ca se poate o menstruatie de la dereglari hormonale. Mananci cumva mai putin dulce decat inainte cand nu urinai des? Adica paine, paste, cartofi, orez? Ca dulciuri zici ca nu mananci. Sau mai nesarat?
Nu.Mananc ceea ce mâncam si de obicei. Orez nu am mai mâncat de mult, pâine nu prea mănânc (nu mănânc multă pâine de mica), cartofi da, mănânc cam odata la 3 zile, paste nu am mai mâncat cam de 1 saptamana
Mda, atunci nu stiu de ce urinezi des atunci. Iese mai multa apa cand sarea e mai putina dar si cantitatea de amidon sau zahar, ambele sau doar una din ele.
Aia e, nu te mai ingrijora, stai asa si vedem ce se intampla, ce o fi o fi, ce atata panica?
Da...Cum ce atata panica? Am un viitor deschis in fata mea, am scoala de urmat! Si daca a-si fi eu a-si fi distrusă. Viața mea nu ar mai avea niciun rost, nu ca acum are.Pur si simplu eu daca sunt garantat nu o sa fac față la toate astea, asta e am 14 ani, ce o fi o fi, mie sincer imi ajunge si atat.Macar ma bucur ca nu am avut o viață grea, adică sa stau prin spitale etc.Mereu am stat împreună eu si familia mea. Daca nu a-si fi ar fi ceva, Doamne cred ca o sa fiu cel mai recunoscător om vieții.Incerc sa nu ma ingrijorez, dar ma gandesc la mine, la familia mea si ma ia o stare proasta si pur si simplu incerc sa plâng sa ma liniștesc, si tot imi vin gânduri rele si nu ma mai pot opri.Imi dispare greata si arsurile, apar altele, nu mai sunt ca inainte..Si a-si da orice să fiu ca inainte, chiar daca poate atunci nu imi plăcea