| andrushki a întrebat:

De o luna si 2 saptamani am pierce in buric. L-am schimbat acum 2 saptamani, toate bune si frumoase, am avut grija de el, in fiecare seara il dezinfectez cu apa oxigenata si dau cu kanamicina.
Astazi am observat ca imi curge sange din locul cu pricina. L-am scos, l-am dezinfectat din nou cu apa oxigenata si am dat cu kanamicina dar sangele continua sa curga. Ce e de facut? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

Probabil ai o mica hemarogie interna, ma refer ca sangele nu a coagulat si capilarere de sange sunt rupte.

Exista creme pentru coagularea sangelui, la farmacie le vand. happy

1 răspuns:
| cei7pitici a răspuns:

Nu crezi ca este cam mare complicatia pentru un simplu cercel atasat de buric? Eu iti recomand sa ti-l scoti si astfel vei evita o multime de probabile infectii la care vei fi supusa.Sanatate