Desigur, ficatul tau deja te-a pus in garda. Asculta-l ca nu minte! Iti trebuie un protector hepatic, ti-l da pe reteta medicul tau. Grija!
Faci efort fizic intens? Se poate si ficatul, e primul care da semne de oboseala. Poate fi si un junghi intercostal. Stai pe spate, in pat, fara perna, cu genunchii indoiti si cu podul palmei drepte, fa un usor masaj circular (in sensul acelor de ceas) in zona dureroasa; sa nu apesi tare, 5 min ajung! E bun si ceaiul de galbenele- 3 cani pe zi, dar cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sa-ti dea un protector hepatic si o lista de analize. Sanatate!
Da, efort fac in fiecare zi, si in ultimul timp sunt si c-am stresat sa fie de la asta?
Multumesc pentru raspuns, incepusem sa cred ca am piatra la fiere
Desigur, ficatul tau deja te-a pus in garda. Asculta-l ca nu minte! Iti trebuie un protector hepatic, ti-l da pe reteta medicul tau. Grija!
Buna.
Eu cred ca este vorba despre fiere.
Tot de la grasimi e si in cazul fierii.
Este o durere cam sub coasta? Intepatura? Ce tine si in spate?
Nu este intepatura, este o durere slaba nu stiu cum sa ma exprim altfel, da cateodata ma doara si in spate, si mama a avut probleme cu fierea doara ca la ea era mai rau, vomita, ii era greata etc. pe mine doar ma doare in partea dreapta si in spate exact unde este pozitionat ficatu' si nu ma inteapa doar ma doare ca atunci cand te doare capul.
Si?
Poate fi fierea, dar nu e vorba de piatra la fiere.
E posibil sa ai o criza de fiere. Se mai intampla.
Renunta la prajeli un timp
anonim_4396 întreabă: