Si dupa ce termini "dieta", te-ai gandit cum vei continua, sau crezi ca o poti tine asa toata viata? Te-ai gandit la riscurile la care iti supui organismul prin acest regim alimentar? Orice dieta ar trebui recomandata de catre un medic deoarece prezinta si riscuri, nu doar beneficii. Sfatul meu ar fi sa incepi sa mananci sanatos, cat mai multe fructe si legume, cat mai putine dulciuri, carne si fainoase, si sa faci miscare zilnic.
Bineinteles ca procedezi gresit.Organismul nu cere mancare ca sa aiba de unde se ingrasa, ci sa sa functioneze normal. Tu daca nu ii dai mancare organismului el isi consuma porprii muschi ca sa genereze energie.Cred ca iti dai seama ca e cam grav.Organismul tau e foarte slabit, nu ti se pare, chiar asa e. Te poti imblonavi daca o tot tii cu nemancatul. Un baton fitness+ o felie de paine cu nutella e aproape ZERO.Ai pe internet multe calculatoare de calorii, ti se va spune in functie de datele pe care le dai tu cate calorii ai nevoie tu pe zi ca sa slabesti SANATOS.Tot ce mai trebuie e sa faci sport si sa nu mananci tampenii(Fast food, Mc donald's). Sa vezi ce bine ai sa te simti in corpul tau!
Atentie ca iti distrugi sanatatea. Ai discutat cu un nutritionist sau faci asta dupa ureche? Dupa ce spui tu aici, am impresia ca... dupa ureche! Mare atentie! Intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si hai sa vorbim, nu aia e solutia!