| BracKMyhay95 a întrebat:

De o saptamana am inceput sa mananc regulat si mai sanatos (am inceput sa fac sala din nou) si nu imi dau seama dc dimineata dupa ce mananc iaurt+fulgi de ovaz si 3 oua peste vreo 30 min trebuie sa ma duc la toaleta ca a trecut totul prin stomac ca prin sita! Care ar putea fi cauza, ca in urma cu 4 luni mancam acelasi fel de mancare dimineata si nu aveam nici o problema!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Omule de fapt tu mergi la toaleta pentru ca trebuie sa "scoti" ce ai mancat ieri.Asa este normal.Si este normal sa faci dimineata.Caci daca faci toata ziua inseamna ca nu te "golesti" cum trebuie. Funda?happy

| Nickname1890 a răspuns:

Incearca sa renunti pentru cateva zile la orice fel de lactate si vezi daca problema persista. Daca problema dispare este posibil sa fi capatat o intoleranta la lactoza.

| PerianuPaula99 a răspuns:

Incearca sa renunti la orice fel de lactate.