Nu mai fii aşa de exasperată de puţina grăsime care îţi iese.
Nu mai calcula caloriile, nici nu te mai măsura. Vei slăbi de la sine
Da de unde Sunt disperata de mult, calculez calorii chiar si fara sa vreau. Cateodata am impresia ca daca nu le-as numara as manca mult mai putin, dar mananc parca sa-mi numai in ciuda, ca un protest. Stiu ca nu e de ras, si chiar daca rad, de fapt in interior nu e chiar asa...
Renunţă la asta. La calculul caloriilor, la măsurarea abdomenului, nu zic că nu ar trebui să verifici din când în când să te cântăreşti şi să vezi din când în când dacă ai scăzut sau te-ai îngrăşat. Dar astan nu înseamnă ca trebuie să fi aşa de speriată că te îngraşi câteva sute de grame sau 1 kg.
Momentan nu ma tem ca m-as ingrasa cateva sute de grame si nu as mai pute asa le d au jos..Ma tem ca se vor depune acestea din zilele de ieri si de azi, fiindca vreau sa slabesc, si 300g in plus, ar insemna aproape 4 zile de dieta si mers la sala pentru nimic. nu crezi?
Nu e vorba despre DEGEABA este vorba doar că eşti puţin cam exigentă cu tine, corpul tău şi ceea ce se află înăuntru.
Poate chiar sunt foarte exigenta, dar chiar si asa am masurile f mari .
Degeaba te duci daca mananci de spargi. 3000 calorii e f mult, saturi 2 oameni.
Nu mai mânca, trebuie să ai un corp sănătos şi să mănânci bine, mă refer, fără calrii fără dulciuri si altele. Dacă vrei îţi trimit ceea ce fac eu să slăbesc. E foarte aficient şi nu calculez caloriile şi altele.
Si de ce crezi ca eu vreau sa slabesc? )
Hm, sunt curioasa Trimite-mi te rog
Nu era vorba de tine, Haaaahaahaaa
Mananci moderat, dar eu ti-as recomanda ca mancarea de la ora 18-19 sa nu mai existe. Sa mananci pana la ora 17:00-17:30 Iar la ora 15:00 sa mananci supa si mancarea gatita. Astfel va fi bine. Si sa nu mananci dulciuri pe stomacul gol.
Eu fac regim, dar nu am o anumita mancare speciala.
Si eu fac in felul urmator.
Dimineata nu prea mananc, poate beau o cana de lapte. (are multe vitamine, proteine)
Apoi la scoala imi duc un sandvis potrivit, dar doar unul, si un mar sau mandarine.
Apoi mananc la ora 15:00 mananc o supa sau ciorba si mancare gatita, dar nu in exces apoi astept 5-10 minute si abia apoi beau apa.
Apoi mai poti manca un iaurt sau ceva mai usor, fructe;
Si apoi nu mai mananci nici un fel de mancare de la 17:00 incolo.
[Fructe se pot manca]
La mine a mers foarte bine si deja fac asta de 1 saptamana si am dat jos 3 kg.
Sa nu bei sucuri cu atat mai mult acidulate.
Sa incerci sa bei doar apa PLATA si ceai (musetel, fructe dar cel mai bun ar fi cel VERDE, elimina o parte buna si scade din greutate)
Poti sa combini ceaiul VERDE cu musetel sau altele dar eu il folosesc asa.
Pun 2 plicuri de ceai verde, 1 plic de musetel si 1 plic de fructe de padure;
Pun 2 lingurite mici sau 1 mare de zahar (depinde de marimea ling.)
Si poti pune Lamaie (sa storci lamaie nu pune Hellas [suc de lamaie])
Eu asa fac, nu iti recomand tot felul de diete, costisitoare si care ti-ar putea pune in pericol sanatatea.
--> Acesta este un răspuns pe care l-am dat unui alt utilizato TPU, dar sper ca înţelegi cam ce am vrut să scriu.