| Alexyne a întrebat:

Buna, de o saptamana mi-am pierdut pofta de mancare dintr-o data, am inceput sa resping si unele care imi placeau foarte mult, insarcinata nu sunt pentru ca am facut teste si am fost la ecograf, sunt zile cand nu mananc nimic toata ziua plus ca mi se face rau daca vad mancare. Am dat jos aproape 4 kg intr-o saptamana, ce poate fi in neregula?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MaRIAN9889 a răspuns:

Pofta de mancare dispare si atunci cand esti stresat/a sau poate inceput de gastrita, dar nu cred ca ai.
Ceva sigur ce te va ajuta. Apucate de sport, mai ales in aer liber, alearga, pune corpul in miscare si bea multa apa, doarece mai ales acum de cand a inceput carantina, sunt sanse sa fi facut mai putina miscare, iar corpul tau sa nu iti ceara foarte multe resurse. Tu daca nu iti alimentezi corpul cu caloriile cu care ai fost invatata, de exemplu 2600, iar tu dintr-o data mananci mai putin, sa zicem 2000-2100 kcal, e si normal sa fi slabit 4kg.
Nu trebuie sa te sperii, sunt multe persoane care au probleme de genul. Unii pun kg fara sa faca nimic, iar celalti dau jos in modul asta. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Posibil din faptul că stai închisă în casă

| brokxy a răspuns:

Sunt multe cauze poate fi si depresia sau stresul...sau alte multe boli care iti taie pofta de mancare...
Poate fi si anorexie fara sa iti dai seama si fara sa vrei... da se intampla sa faci anorexie si fara sa vrei tu, subconstientul tau vrea

| quiza a răspuns:

E de la stres, am pățit și eu.
Încercă să-ți petreci timpul cu o pasiunea care îți place mult sau fă-ți puțin timp pentru tine în legătură cu orice.