Poate fi orice dacă nu mergi la doctorul tău de familie nu ai cum sa ști 100% ce ai cu Doamne ferește sa nu fie ce ai spus ca nu-i de joaca cu așa ceva mai ales cu sănătatea mergi la medicul tău de familie acolo afli adevărul.
Nu am avut timp in primul rand sa merg la doctorul de familie, si cand incercam sa imi fac programare, dansa nu era disponibila, si nu am fost la medicul de familie deoarece imi caut unul nou
Bine atuncia când ai timp sau aveți timp puteți merge când doriți dumnevoastră.
Incearca tot ce zic medicii.
Dar dupa ce vei fi dat 2000 de euro pe tot felul de medicamente si rezultatul daca va fi cumva un eșec total.
Atunci opinia mea ar fi sa faci rost de 2 litri pălincă la 60... 70 grade alcool
200 grame de propolis
Le pui in sticlă
Si bei câte 5 mililitri câte 10 mililitri
Si aștepti cu pălinca in gât nu o inghiti
Ci tragi acei aburi de alchool cu propolis in plăâni apoi ii dai afară prin nas
Pasul 2
Dai cu albastru de metilen in gât pe amigdale
2 picături pentru fircare amigdala
Apoi frectie din cap pana in picioare cu o sticla intreaga de carmol
Apoi te invelrsti bine
Poti sa bei si cate 20 mililitri de argint coloidal ionic la fiecare jumatate de ora
Ai mai putea sa bagi cate 3 plicuri/ zi de fervex
Si ca sa opresti tusea expectoratiile faci rost de bomboane mentolate cu eucalipt adevarat
Nu chimicale care dau aroma de eucalipt
Ci chiar eucalipt
Si gata scapi de senzatia de tuse de la eucslipt
Ai infectie daca persista febra cand corpul suspecteaza o infectie lupta prin febra sa o elimine. iti trebuie antibiotic clar sa-ti dea 5 zile daca iti tot apare clar nu o trecut. sa ne ti la curent care ti am scris ca eu sunt chiar curios ce zice medicul sau ce ti o dat sa iei bine?
Deeaandreea9156 întreabă: